Брутална некомпетентност или корупция. Това заподозря пред bTV бившият енергиен министър Александър

...
Брутална некомпетентност или корупция. Това заподозря пред bTV бившият енергиен министър Александър
Коментари Харесай

Бившият енергиен министър видял брутална некомпетентност и корупция в щаба

Брутална непросветеност или корупция. Това заподозря пред bTV някогашният енергиен министър Александър Николов за цената на газа.

Народните представители трябвало да питат по какъв начин се подписват договорите за цените на газа. От август насам цената на газа върви надолу, съгласно Николов, който разкритикува  " щаба за безпорядък и съсипия ".

В момента газа от Чирен е 10% от микса, в него взе участие и евтиният азерски газ, съгласно обясненията му.

Николов предизвести, че  " Булгаргаз " ще загуби пазарен дял. Той се надява да не се засекрети съглашението с Турция. Цената на съветския нефт е толкоз ниска, колкото през декември 2020 година, акцентира Александър Николов. Той се съмнява, че рафинерията в Бургас употребява напълно на ниска цена съветски нефт и така се генерират големи облаги.

Брифингът на ГЕРБ на тематика горива той дефинира като политически фойерверки.

За скандала " Джемкорп "  бившият енергиен министър отсече, че договорът е преустановен. Интересът за този контракт е от 2020 година и сподели фотография от среща на Румен Радев с американски представители. Огромни количества пари отивали към Русия от енергетиката ни. И кметът на София е разговаряла с " Джемкорп ", по думите му. А позицията на Николов е, че договорът не е трябвало да се стопира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР